Faber Respect Premium IC

[Showroommodel]

  • Uit voorraad leverbaar
  • Eenvoudig te monteren
FB2
€ 6149 Adviesprijs
€ 3995 Onze prijs

In huis wordt een hoek van een kamer relatief minder effectief benut. Maar voor een haard kan het juist een uitgelezen plek zijn. De Respect IC (Inner Corner) kan in iedere willekeurige hoek worden geïnstalleerd.

Als uitgangspunt voor het ontwerp gold een breed zicht op het vuur verpakt in een stijlvol design, dat niet afleidt van de vlammen. De Respect IC is voorzien van doorlopend glas dat uit één stuk bestaat – zonder zichtbare naden. De hoek splitst als het ware de haarden in twee symmetrische gedeeltes. Dit zorgt voor evenwicht in de ruimte. De reflecterende spiegel achterwand geeft meer diepte aan het vuur, wat vooral bij een hoekopstelling voor een magisch effect zorgt. Al gelang de keuze, lijken de vlammen zo nog meer te dansen rondom natuurgetrouwe houtblokken, grijze splitstenen of witte carrara kiezels. Deze haard is van de kwaliteit die u van Faber gewend bent. Kwaliteit gecombineerd met de meest moderne techniek.

Interesse? Vraag informatie op of reserveer vrijblijvend de kachel.

Reserveren / Informatie

U zit nergens officieel aan vast. Wij nemen binnen 15 minuten contact met u op via het door u hieronder doorgegeven e-mailadres.

 Ik wil informatie Ik wil deze kachel reserveren

Merk Faber Faber Respect Premium IC
Brandstof Gas
Vermogen 9,5 KW