Kalfire Heat Pure 65 3 zijdig

[Showroommodel]

  • Uit voorraad leverbaar
  • Eenvoudig te monteren
KF%
€ 6895 Adviesprijs
€ 4250 Onze prijs

Kalfire Heat Pure 65 3 zijdig inclusief(!!) hardstenen plateau. De Kal-fire Heat Pure 65 hoek is een houtgestookte hoekhaard.

Kaderloos – De inbouwhaard heeft een kaderloos frame met een breedte van 65 cm, waardoor de vlammen goed te zien zijn, zonder storende lijsten. Ook op de hoeken is geen kader gebruikt. Om de liftdeur te openen is een speciale sleutel nodig.

Een haard met geweldige techniek -De techniek van de Kal-fire Heat Pure 65 hoek is compleet weggewerkt. De luchtregeling is deels handmatig, zodat er gemakkelijk een mooi vuur ontstaat. De primaire luchttoevoer wordt in de Kal-fire Heat Pure 65 automatisch geregeld. De ingebouwde thermostaat meet de temperatuur in de haard en regelt met een kleppensysteem de luchttoevoer. Zo heeft u altijd het optimale vuur in de haard. Door dit systeem is de Kal-fire Heat Pure 65 eigenlijk zowel een open als een gesloten haard. In gesloten toestand werkt de haard onafhankelijk van de ruimte en is hij op tien manieren luchtdicht gemaakt. Deze luchtdichte toestand maakt de Kal-fire Heat Pure 65 hoek een energiebesparende en zuinige haard.

Interesse? Vraag informatie op of reserveer vrijblijvend de kachel.

Reserveren / Informatie

U zit nergens officieel aan vast. Wij nemen binnen 15 minuten contact met u op via het door u hieronder doorgegeven e-mailadres.

 Ik wil informatie Ik wil deze kachel reserveren

Merk Kalfire
Brandstof Hout
Vermogen 6,5 KW - 13 KW